iso 27001 danışmanlık Hizmeti

iso 27001 Danışmanlık (Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi )Hizmeti

iso 27001 danışmanlık hizmetini Bursa Belgelendirme olarak ,gerek eğitim gerekse dokümantasyon hazırlama ve danışmanlık faaliyeti olarak sürdürüyoruz.

ISO 27001 Belgesi Nedir?

Bir bilgi güvenliği yönetim sistemi (ISMS) için en iyi uygulamayı tanımlayan uluslararası bir standarttır. Bilgi güvenliği yönetimi için uluslararası olarak kabul edilen tek evrensel standarttır. Özet olarak, ISO 27001 standardı size kurumunuzda etkili bir bilgi güvenliği programının nasıl uygulanacağını, yönetileceğini ve sürdürüleceğini anlatır. Sertifikaya ulaşmak, müşterilerinize ve paydaşlarınıza bilgi güvenliğine olan bağlılığınızı göstermenin harika bir yoludur.

ISO 27001 Belgesi Almanın Faydaları

Ticari, sözleşmeden doğan ve yasal yükümlülüklerinizin yerine getirilmesini sağlayacak bir çerçeve sağlamak

Önemli bir rekabet avantajı sağlamak ve belirli düzenlenmiş sektörlerdeki şirketlerle ticaret yapmak için bir lisans görevi yapmak 

Mevcut müşterilerinize, bilgilerini devam eden güvenliklerine adadığınızı gösterirken, yeni müşterileri çekmek için Bilgi Güvenliği Yönetimine bir taahhüt göstermek.

Bir güvenlik kültürü oluşturulması ve riske maruz kalmanın en aza indirilmesi

Neden ISO 27001 – Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi?

  • Bir şirket içindeki bilgi akışını güvenli ve etkili kılar
  • Bilgilerin zamanında ulaşılmasını sağlar
  • Bilgilerin kaybolmasını, kötüye kullanılmasını ve izinsiz değiştirilmesini önler
  • Bilgilerin yalnızca yetkili kişilerin erişimine açık olmasını sağlar.
  • Kişisel verilerin korunmasını ve yasal gerekliliklere, yani kişisel verilerin korunmasına ilişkin yasa, telif hakkı gereklilikleri, Ticaret Kanunu, sözleşme hukukunda rekabet etmeyen sözleşmeler vb.

iso 27001 danışmanlığı

Iso 27001 Belgesi Nasıl Alınır ?

Belgeyi alacak kurum , öncelikle sistemini kurmuş ve uyguluyor olmalıdır. Şayet bir sistem yok ise danışmanlık alabilir veya personelini / personellerini eğitim ile hazırlayıp sitem kurulumunu tamamlar. Ve bir firmaya denetim faaliyeti için başvurur. Standartlara uyumluluğu ve sistemin doğru işleyişi denetimden başarı ile geçerse Belgelendirme firması tarafından uygun bulunursa firmanın belgelendirmesi gerçekleştirilir.

ISO 27001 Danışmanlık Hizmeti Almak Gerekli midir?

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi / sertifikası, kurum yada kuruluşların kurmuş olduğu Bilgi güvenliği yönetim sisteminin bağımsız ve akredite bir belgelendirme  kuruluşunun 2 aşamalı denetiminden başarıyla geçmesi ve bunun sürekliliğinin sağlanması ile mümkündür. Kuruluş,  Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi standardının gereksinimlerini karşılayacak şekilde kurduktan sonra, bu sistemin belgelendirilmesi için bir belgelendirme  kuruluşu ile anlaşır.

Belgelendirme kuruluşu, kuruluşun  bilgi güvenliği yönetim sisteminin standardın şartlarını karşılayıp karşılamadığını tespit etmek üzere bir uygunluk değerlendirme denetimi yapar. Bu denetimin sonucunda belgelendirme kuruluşu, kurulmuş olan  bilgi güvenliği yönetim sisteminin şartlarının karşılandığına karar verirse, kuruluşun bilgi güvenliği sistemini belgelendirir.

Belgelendirme süreçlerinizi Türkak Onaylı veya Yabancı Akredite belgelendirme hizmeti ile 2008 yılından beri hızlı ve kaliteli hizmet anlayışımız ile sürdürüyoruz. Bursa Belgelendirme Hizmetleri ile Bilgi Güvenliği sertifikalandırma hizmetini sorunsuz ve hızlı bir şekilde yönetebilirsiniz. Detay için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

www.bursabelgelendirme.com

 

18 Kasım 2019
iso 27001 danışmanlık Hizmeti için yorumlar kapalı
3.789 kez görüntülendi
0535 277 76 04